Prati nas

Turniri

Tupek Auto osvojio Kajzericu, Johan Franck Sesvetsku Selnicu, slijedi Markuševec

Prometno je u Zagrebu ovih dana što se tiče malonogometnih turnira.

Prošli vikend održano je drugo izdanje MNT Kajzerica 2021. Turnir koji je već sa prvim svojim izdanjem dao naslutiti da će biti jedan od boljih u gradu i ove godine je održan uz odličnu organizaciju i atmosferu.

29 momčadi podijeljenih u 8 skupina borilo se za glavnu nagradu od 13.000 kn. Datumi su ove godine bili naklonjeni organizatorima pa su zbog praznika turnir koji je trajao tri dana razvukli na pet dana i time ponajviše pogodovali publici koja se već zaželjela akcije i druženja na otvorenom.

Organizacijski tim držao je sve pod kontrolom i ništa nije bilo prepušteno slučaju pa je tako ovaj turnir jedan od rijetkih koji je pravodobno o svim događanjima izvještavao na svojoj službenoj facebook stranici, a po prvi puta rezultati su praćeni live i na našim stranicama.

—>>> SLIKE SA TURNIRA

Turnir je osvojila momčad Tupek auto i uzela glavnu nagradu u vrijednosti 13.000 kuna. U finalu su svladali Pekarnu Jagić za koju je nastupao i neumorni Jerko Leko. Treće mjesto osvojila je ekipa Playbox Mr. Jack.

Posebno dobar dojam ostavila je mlada domaća momčad CKB koju je pratilo barem 50ak navijača.

Momčad Tupek Auto

 

Na drugom kraju grada u Sesvetskoj Selnici održan je pak 40. memorijalni malonogometni turnir i 10. turnir Nikka Tkalčec.

Za turnir je bilo prijavljeno idealnih 24 momčadi podijeljenih u 8 skupina koje je privukao visok nagradni fond i tradicionalno dobra atmosfera. Naime u Selnici na terenima nije postavljena rasvjeta što znači da se utakmice moraju završiti prije mraka, a onda ostaje dosta vremena za dodatne sadržaje. Tako su ove godine organizatori osigurali veliki šator u kojem je svaku večer svirao band, a bilo je i organizirano gledanje utakmica europskog nogometnog prvenstva na velikom platnu.

—>>> SLIKE SA TURNIRA

Kroz sam turnir dominantno, uz samo jedan primljen pogodak prošla je momčad Johan Franck koja je u finalu svladala momčad Elbi Uniqa. Treće mjesto osvojila je ekipa Dado gradnja.

Momčad Johan Franck

 

I turnir u Selnici pratili smo live rezultatima na našim stranicama. Pokazalo se to kao dobar potez jer na samo jedan klik svima zainteresiranima bile su dostupne sve informacije u vezi rezultata i rasporeda . Na taj način rezultate je pratilo oko 2500 ljudi, a onaj na Kajzerici čak 3150 što je bilo i očekivano obzirom na veći broj prijavljenih momčadi.

Ovaj vikend selimo na sjever našeg lijepog Zagreba i u terminu od 18. do 22.06. družimo se na terenu u Markuševcu. Prijavljeno je već 20ak momčadi, mjesta još ima!

ZGN

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P