Prati nas

Turniri

MNT Kajzerica: Poznati parovi osmine finala, a uskoro ćemo saznati i pobjednika

Sve se poklopilo na Kajzerici. Odlična organizacija, odlične momčadi, domaća ekipa koja prolazi u osminu finala, odlično vrijeme i hrpa pozitivne energije koju su nagomilali i posjetitelji koji su jedva dočekali neko događanje bez zabrana.

Nakon 39 utakmice grupne faze koja se igrala gotovo 3 dana na redu je finalni dan.

16 momčadi osiguralo je svoj nastup u osmini finala koje počinje već rano ujutro u 10:00 sati, a na teren će prve momčadi Poliklinika Ribnjak SZZG i CB Azzuro koji je uspio proći skupinu sa samo jednim osvojenim bodom.

Špica će biti u točno u podne kada se sastaju CKB i Pekarna Jagić. Mlada kvartovska ekipa sa Kajze CKB uspjela je proći skupinu nakon poraza u prvom kolu 0:2 protiv Dado Gradnja. Na kraju u osminu ulaze sa prvog mjesta u skupini, a veliki poguranac imaju u svojih valjda stotinu navijača koji su spalili već cijeli arsenal baklji.

Posljednju utakmicu osmine finala igrat će CB Heaven & Auto Martić protiv CB Play u 14:40 sati, a nakon toga se turnir nastavlja sa utakmicama četvrtfinala pa tako sve do večernjih sati kada je na rasporedu finale i kada ćemo saznati pobjednika drugog izdanja malonogometnog turnira Kajzerica 2021.

Slike dosadašnjeg dijela turnira koje je fotografirala Antonia Maričević i koje će vam još malo dočarati atmosferu potražite na službenoj facebook stranici turnira MNT Kajzerica 2021.

A od sutra ujutro pa cijeli dan istu možete doživjeti i uživo na terenu OŠ Kajzerica.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P