Prati nas

Turniri

U vrućem Markuševcu najbolje se snašli domaći dečki, slijedi turnir u Rugvici

Ovogodišnje, duže izdanje malonogometnog turnira Markuševec pružilo je 5 dana odličnog hakla i dobrog provoda. 28 momčadi podijeljenih u 7 skupina borilo se za prvo mjesto, novčanu nagradu od 11.000,00 kuna i veliki prijelazni pehar kojeg su do sada u vlasništvu imale momčadi Centroplinomont-Keraterm i Neo Logistics & Franko’s.

Centroplinomont-Keraterm je nakon niza lošijih rezultata na ostalim zagrebačkim turnirima, na MNT Markuševec suvereno osvojio prvo mjesto sa 3 grupne pobjede no već u osmini finala naletjeli su na minu i izgubili od momčadi Majstorović promet.

->>> SLIKE SA TURNIRA

Neo Logistics & Frankos je nakon identičnog grupnog rezultata preskočio prvu stepenicu nokaut faze ali već u četvrtini finala morali su pružiti ruku momčadi Plamido. Tu je bilo jasno da će pehar dobiti novog vlasnika.

A novi vlasnici su dečki koji su nastupali za Restoran Markuševec. Nakon skupine, ždrijeb im se otvorio k’o hrvatskoj na Svjetskom prvenstvu. Do finala su redom padali Glembay, Bistro Stara konoba Cvitković gradnja, Pizzeria Z1 i  Bandoleros. Potonji se tu pokazao kao najtvrđi orah. Regularni dio završio je bez pobjednika, rezultatom 1:1, a zatim je u penalima bolja bila momčad Restoran Markuševec.

Drugi je dakle bio Bandoleros, a treću poziciju zauzela je momčad Pizzeria Z1.

Pored uzbudljivosti na terenu kojeg je pržilo sunce na visokih 35 stupnjeva, uzbudljivo je bilo i van terena obzirom je organizator osigurao gledanje utakmice EURO 2020.

Noćni malonogometni Turnir Rugvica

Slijedi nam noćni MNT Rugvica koji će se igrati od 08. – 10.07. 2021.

Prijave su produžene do 05.07. i ostalo je još par mjesta, a nagrada je impresivna. Pobjednik nosi čak 12.000,00 kn dok drugoplasirani ide doma sa 5.000,00 kn. Sve rezultate pratit ćemo na našim stranicama. Jedno je sigurno, ne bi trebalo biti vruće.

Sve informacije u vezi prijave možete provjeriti na 098 560 305

ZGN

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P