Prati nas

1. ZNL

NK Devetka pripreme otvorila sa dvije pobjede

NK Devetka započeo je “povijesne” pripreme. Naime u sezoni 2021./2022. seniori NK Devetka nastupat će u prvoj zagrebačkoj nogometnoj ligi. Najviši je to rang natjecanja za klub koji je osnovan 2012. godine. Svoje mjesto u 1. ZNL zaradili su odličnim drugim mjestom u drugoligaškom društvu prošle sezone.

Ako se po jutru dan poznaje NK Devetka neće imati sporednu ulogu u narednoj sezoni. U prvoj pripremnoj utakmici pobijedili su rezultatom 2:0 NK Brezovica, novog člana 4. NL Središte Zagreb skupina A.

U utorak su ugostili mladiće iz NK Krško i pobijedili rezultatom 3:2. U-19 ekipi koja se natječe u drugoj juniorskoj slovenskoj ligi trener Saša Milaimović suprotstavio je kombinirani sastav u kojem je šansu dobilo i 6-7 juniora NK Devetka te novo pridošli igrači.

Ritam utakmice je bio prilično dobar za ovu fazu priprema i treneri obje ekipe mogu biti zadovoljni sa testom. Spomenimo da je trener gostiju iz Slovenije naš poznati bivši nogometaš Robert Regvar.

NK Devetka nastavlja sa treninzima svaki dan. Vikend će biti slobodan, a idući tjedan u planu su dvije prijateljske utakmice. U srijedu će snage odmjeriti protiv druge momčadi NK Dubrava Tim Kabel, utakmica počinje u 18:00 sati, a u petak u goste stiže NK Zagreb 041, član 2. ZNL. Ta će utakmica započeti u 18:30 sati.

Obje utakmice igrat će se na terenu u kampusu Borongaj.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više 1. ZNL

P