Prati nas

1. ZNL

Kašina sretno u 1. ZNL, poznati svi klubovi u sezoni 2021./2022.

Nakon skoro dvadeset godina NK Kašina igrat će prvu zagrebačku nogometnu ligu.

Nisu vjerojatno ni u Kašini očekivali takvu vijest nakon osvojenog četvrtog mjesta u netom završenoj sezoni ali nakon što bolje plasirani NK Botinec nije zadovoljio sve uvjete, nenadano se otvorilo mjesto za popunu prve ZNL koje su zeleno-žuti rado prihvatili. Odlična je to vijest za klub sa sjevero-istoka grada kojeg prati navijačka skupina Mungosi  i koja će zasigurno još više podići atmosferu u nadolazećim prvenstvenim kolima.

Rezultatski su ulazak u viši rang još osigurali i NK Ivanja Reka koja je osvojila prvo mjesto te drugoplasirana momčad NK Devetka.

Ukupno će 15 momčadi nastupati u prvoj ZNL, a isti broj momčadi krasit će i drugu ZNL. Po prvi puta u povijesti, drugu ZNL igrat će i novoosnovani nogometni klub Kralj Tomislav š.d.d. koji će svoje domaće utakmice igrati na stadionu na Savici.

1. ZNL seniori sezona 2021./2022.

 1. NK Concordia
 2. NK Devetka
 3. NK Ivanja Reka
 4. NK Kašina
 5. NK Mladost Buzin
 6. NK Nur
 7. NK Prigorje Markuševec
 8. NK Prigorje Žerjavinec
 9. NK Sava Zagreb
 10. NK Sesvetski Kraljevec
 11. NK Sloga
 12. NK Studentski grad
 13. NK Šparta
 14. NK Zelengaj 1948
 15. NK ZET

2. ZNL seniori sezona 2021./2022.

 1. NK Botinec
 2. NK Bubamara
 3. NK Croatia 98
 4. NK Čehi
 5. NK Čulinec
 6. NK Gavran
 7. NK Hrašće
 8. NK Hrvatski Leskovac
 9. NK Kralj Tomislav š.d.d.
 10. NK Mala Mlaka
 11. NK Mladost DD
 12. NK Omladinac
 13. NK Podsused
 14. NK Sava Jakuševec
 15. NK Zagreb 041

Prvenstvo bi trebalo početi zadnji vikend u kolovozu, a sredinom istog mjeseca trebao bi biti poznat i raspored i propozicije natjecanja. Nije baš da su nam jasne te propozicije jer od pamtivijeka istih se nismo držali, recimo za prošlu sezonu vrijedilo je da samo prvak ide u ligu više, a ispada da svake godine u ligu iznad ulazi pola lige.  Iskreno, nismo još sigurni ni da li je ovo konačan sastav prve i druge ZNL pa iz tog razloga na našim stranicama stoje tablice iz sezone koja je iza nas.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više 1. ZNL

P