NK Brezovica osvojila naslov prvaka 1. zagrebačke nogometne lige

Podijeli sadržaj sa ekipom

Nakon posljednjeg odigranog kola prve zagrebačke nogometne lige u sezoni 2020./2021. nogometaši NK Brezovica i službeno su postali prvaci.

Zeleni su pobijedili ZET rezultatom 5:2 i time pobjednički okončali prvenstvo. U 36. minuti već je bilo jasno da će domaći imati dvostruko slavlje. Dva puta do tada zabijao je Sokić Ivan i došao do brojke od 29 postignutih golova. Za svaki slučaj da se Sokić ne bi razmahao i napao prvo mjesto ljestvice strijelaca, suigrač Veno Smolčić zabio je jedan gol i time došao do 31 pogotka u netom završenoj sezoni što je bilo dovoljno za titulu najboljeg strijelca 1. zagrebačke nogometne lige.

NK Brezovica je nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta iza NK Ravnice svoju šansu za prvo mjesto iskoristila već u ovoj sezoni. I to na impresivan način. 100 golova su zabili, 30 primili, gol razlika +70, a na bodovnom kontu okruglih 80 bodova. Tandem Smolčić-Sokić zabio je ukupno 60 golova i sigurno su najzaslužniji za ovaj fenomenalan uspjeh.

Još jednom čestitamo NK Brezovica na osvojenom naslovu prvaka, želimo im što bolji uspjeh u 4. HNL Središte, a nekako nam se čini da ćemo se nastaviti pratiti i iduće sezone.

ZGN

Scroll to Top P