Prati nas

4. NL Središte

Veno Smolčić: Odlično smo ušli u sezonu, nadam se da ću doći do 25 golova

Najbolji strijelac 1. zagrebačke nogometne lige u sezoni 2020./2021. nastavlja u istom ritmu i u tekućoj sezoni i u višem rangu natjecanja. Veno Smolčić prošlu sezonu zabio je impresivna 33 komada za NK Brezovica. Društvo u napadu radi mu Ivan Sokić i najubojitiji su tandem zagrebačkih nogometnih pašnjaka.

Sokić trenutno na kontu ima čak jedan gol više od Smolčića pa smo provjerili sa Venom kako ocjenjuje dosadašnju sezonu i dokle će trpit takvo stanje na ljestvici najboljih strijelaca 4. NL Središte skupina A.

Kako ocjenjujete dosadašnji dio sezone?

Iza nas je 6 kola i jako smo zadovoljni trenutnom pozicijom. Skupili smo 13 bodova što je dovoljno za drugo mjesto na tablici te je odličan rezultat za nekog tko je tek ove sezone ušao u 4. NL Središte. Uz 4 pobjede imamo jedan neriješen susret iz prvog kola protiv NK Stubica gdje smo ispustili prednost od 3:1 i u 93. minuti izgubili 2 boda. I poraz protiv NK Zagreb.

Taj poraz protiv NK Zagreb izgleda zastrašujuće, što se tu dogodilo?

Izgubili smo 6:0, pali bez ispaljenog metka. Desilo se potpuno pomračenje, jednostavno spojilo se sve najgore što se može spojit ali bolje popit 6 komada u jednoj tekmi nego izgubit 6 tekmi sa rezultatom 1:0. Na kraju taj Zagreb je ispod nas na tablici.

NK Zagreb je i jedini protivnik kome niste zabili.

Trenutno sam na 5 komada i fino sam ih rasporedio. Svakom protivniku po jedan.

Koliko ćete vi i vaš suigrač Ivan Sokić ove sezone zabiti golova?

Ne znam za Sokola, ali ja ću bit zadovoljan tek kad zabijem 25.

NK Brezovicu u 7. kolu gostuje kod Poleta u Klari koji drži sigurno mjesto u sredini tablice sa 8 osvojenih bodova. Bit će to zanimljiv susret donedavnih članova 1. zagrebačke lige.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više 4. NL Središte

P