Prati nas

Veterani

Rudeš CIOS registrirao Šimića, Vranješa, Mikića i Jurića

U ponedjeljak 2.9. 2019. trebalo bi startati 51 . prvenstvo veterana ZNS-a. Tako su odlučili članovi povjerenstva za natjecanje na sastanku početkom mjeseca. Na jesen bi se trebalo odigrati prvih 8 kola  i to svaki ponedjeljak zaključno sa 21.10.2019. a ostatak na proljeće.

Prvak prošle sezone premier lige odlučen je tek u zadnjem kolu, a po svemu sudeći ova sezona trebala bi biti još uzbudljivija. Sa zanimljivostima je počelo i prije samog prvog kola. Naime, na zadnjem sastanku prije dva dana trebao se napraviti raspored odigravanja koji se ipak nije napravio. Jarun je u nekim kombinacijama spajanja sa Sesvetama i tu nastaju problemi…nadamo se da će to biti riješeno i da će sve ići po planu.

Izgleda da ove sezone više ekipa puca na sam vrh. Rudeš CIOS je ponovo registrirao hrpetinu igrača no moramo izdvojiti neka imena. Za Rudeš CIOS ove bi sezone trebali nastupiti Dario Šimić, Jurica Vranješ, Mihael Mikić, Mario Jurić…. Ako znamo da su od prije za njih registrirani Ognjen Vukojević i Joe Šimunić, Rudeš stvara ozbiljnu momčad. Čini se da ih 5. mjesto iz prošle sezone ne zadovoljava pa pojačanja traže u proslavljenim bivšim reprezentativcima, a promijenili su i igralište na kojem će ugostiti svoje suparnike te će svoje utakmice igrati ni manje ni više nego na gradskom stadionu u Kranjčevićevoj!

Situacija u ostalim klubovima je manje više ista no treba spomenuti i novake u premier ligi, dečke iz Gajnica koji su svi mlađeg godišta i dobra kvartovska klapa. Po našim procjenama i oni bi mogli u gornji dom.

Nadamo se da će se sve organizacijske zavrzlame raspetljati i da ćemo već od ponedjeljka moći pratiti uzbudljive veteranske nogometne lige. Pored premier lige, na ZGnogometu pratit ćemo i dvije skupine prve lige veterana.

 

 

 

Advertisement

Pročitaj više Veterani

P