Prati nas

Veterani

Veterani odigrali četvrto kolo

Četiri kola su već odradili veterani. Ovo posljednje nije kompletirano zbog vremenskih neprilika pa je stoga par utakmica odgođeno za neko ljepše vrijeme.

Premier liga se prati k’o Bundesliga. Jasno, najviše je zanimanja oko utakmica veterana Rudeša koji su se ove sezone pojačali sa bivšim hrvatskim reprezentativcima i poznatim prvoligaškim igračima. Da stvar bude još zanimljivija, svoje domaće utakmice igraju na stadionu u Kranjčevićevoj.  No izgleda da to i nije garancija uspjeha jer Rudeš ima dvije pobjede iz 4 utakmice te po jedan remi i gadan poraz u zadnjem kolu od ekipe Vrapča koja im je zabila 4 komada. Vjerojatno će za proljetni dio registrirat Zlatana Ibrahimovića ili Sneijdera.

Pojačali su se i Cro docsi koji su prošle sezone plesali na rubu ponora u rang niže. HAŠK je registrirao “juniore” Komara i Skoku, a Jarun se spojio sa Sesvetama gdje Vidović Rajko trpa “ajme majko” i svoju ekipu trenutno drži na vrhu veteranske premier lige.

Gajnice su izgubile prvo kolo te potom upisale 3 pobjede za redom i polako opravdavaju ulogu momčadi za gornji dom na tablici, baš kako rekosmo u tekstu prije početka sezone. U posljednjem kolu po teškom terenu svladali su dečke iz Trešnjevke koji se nakon pobjede u prvom kolu više nisu sastali sa bodovima.

Na dnu tablice su Trnava i Dinamo OO koji su imali vjerojatno i najteži mogući raspored i sigurno imaju nešto za pokazati protiv ekipa njihove kvalitete.

Slično kao i u premier ligi, u 1. ligi se također igra odličan nogomet. U skupini A na na vrhu su Blato i Polet. Za Polet iznenađujuće zabija Dragan Popović. Ne pamtimo ga kao igrača koji igra na suparničkoj polovici ali eto u veteranima se bitno mijenjaju uloge.

Špansko nije igralo ovo kolo, a obzirom na igrački kadar vjerujemo da će voditi borbu za vrh sa Poletom i Blatom. Sava se oporavila od izleta u Vukovar i upisali su gostujuću pobjedu kod Kustošije, a isto tako i Zanatlije polako dolaze k sebi nakon europskog izleta u Villach. U početku ih je ubio europski ritam te su na prve bodove čekali do trećeg kola.

U skupini B Dubrava je dala do znanja da želi ekspresan povratak u premier ligu i za sada im ide odlično. Sa 4 pobjede iz 4 utakmice sami drže vrh ljestvice. Za petama im je ekipa iz Markuševca, a slijede ih povjerenici dinama koji su u totalno izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu i trebat će nam jedno vrijeme da vidimo kako funkcioniraju kao ekipa. Trenutno na začelju ekipa iz Male Mlake koja je u posljednjem kolu imala 2:0 protiv lidera Dubrave sve do 60. minute da bi u posljednjih 20 minuta primili 4 komada i čvrsto prigrabili fenjer.

Advertisement

Pročitaj više Veterani

P