Prati nas

Veterani

VNK Autoklub Siget na tronu

Odigrano je i posljednje kolo veteranske premier lige. Ekipa VNK Autoklub Siget – H.D. je nakon odigrana 22 kola pokazala najviše i zasluženo osvojila naslov prvaka.

Prošlogodišnji prvak Lokomotiva Fimatsport je ostala kratka za jedan bod. Nadali su se lokosi da bi  ekipa iz Kraljevca mogla otkinuti bodove dragovoljcima kako bi obranili naslov. No, želje su jedno, a teren nešto sasvim drugo.

U zadnjem kolu ipak nije bilo previše iznenađenja. Sigećani su znali što im nosi utakmica u Kraljevcu te su maksimalno angažirano ušli u utakmicu. Već nakon 13 minuta imali su prednost od dva gola da bi do kraja utrpali još 5 komada.

Dragičević Mate je zabio 5 no to mu nije bilo dovoljno da prestigne Leko Jerko jer je potonji u pobjedu nad Dubravom upisao svojih 7 komada.

Poznati su i klubovi koji ispadaju iz Premier lige. To su Dubrava i VNK Trnava, dok se Dinamo (OO) spasio bodom protiv Jaruna.

U idućoj sezoni na redu je 51. prvenstvo . Nadamo se zanimljivo i neizvjesno kao i tek završeno gdje smo prvaka saznali tek u posljednjem kolu.

Advertisement

Pročitaj više Veterani

P