Prati nas

Turniri

Poznat pobjednik Kutije šibica

Nakon utakmica četvrt finala malonogometnog turnira Kutija šibica 2019 powered by Coca Cola poznat je ovogodišnji pobjednik. Junak sa naslovne fotografije sigurni je osvajač, a sa kojom će ekipom ove godine na tron saznat ćemo nakon finalne utakmice koja će se odigrati 28. prosinca u 18:45h.

Tradicionalno na Štefanje, za Kutiju šibica tražila se karta više. No ni karta više nije jamstvo da ćete ući na tribinu jer su popunjene bile čak i sve stepenice, a u Sport Billy se nije moglo ni uči jer su se ljudi unutra grudali sa dimom koliko ga je bilo.

Što se tiče utakmica došli smo taman na početak seniorskog dijela turnira.

U prvoj utakmici momčad CB Doberman opravdala je ulogu favorita i lagano se obračunala sa ekipom Oštrek gradnja i Hudek trgotrans. Rezultat možda ne odaje takvo stanje ali ovdje je protivnik uglavnom bio u podređenom položaju i vidjelo se da uopće nemaju ideju kako eventualno zaprijetiti novozagrebačkoj momčadi.

Za CB Doberman zabili su Rok Mordej  i Matej Horvat, a “gostima” nije pomogao ni Luka Modrić, imenjak i prezimenjak našeg proslavljenog reprezentativca.

Igrači Futsal Dinama koji nastupaju za MNK Cvjetno Poliklnika Milojević također mogu biti zadovoljni prolaskom u polufinale. Iako se radi o profesionalnim igračima futsala zadatak im nije bio nimalo lak. Momčad Svadbeni salon Bagušić & Goodlife Fitness se pokazala kao tvrd orah i iako nisu prošli dalje dečki mogu biti zadovoljni svojim nastupom na kutiji šibica. Nisu posustali ni nakon početnog vodstva Poliklinike Milojević te su izjednačili preko Luke Lučića no Kristijan Grbeša i Mihovil Prgomet nisu dozvolili eventualno iznenađenje.

U sudaru ugostitelja, Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj lugovi minimalnim je rezultatom svladala Restoran Dioniz. Tvrdu utakmicu odlučio je auto gol Josipa Sliškovića. Jedna oštra lopta upućena sa desne strane pogodila ga je u trbuh i odbila se direktno u gol. Vratar je bio nemoćan, a dojam je da ni Josip nije mogao bolje reagirati.

Organizatori uvijek mudro najatraktivniju utakmicu ostave za kraj.

Biberon je slovio za velikog favorita u dvoboju protiv ekipe Tupek auto i iako to sada rezultatski izgleda tako, na terenu je bilo zapravo suprotno. Tupek se odlično držao protiv ekipe u kojoj igraju Josip Suton i Tihomir Novak. Odličan je bio vratar Franko Jamičić i najzaslužniji je za “nulu” sve do 39. minute susreta. U posljednjoj minuti kada su se otvorile sve karte i išlo na sve ili ništa Biberon je zabiberio još dva komada i na kraju slavio visokom pobjedom. U strijelce se pogotkom sa gola na gol upisao i vratar Franko Bilić.

 

Rezultati utakmica odigranih na Štefanje:

ŽENE:
MC PLUS SVETA NEDELJA — KONOBA TOMIĆ BRAČ-BEACH BAR COOL SPLIT 0 – 2
MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ — STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR 4 – 5

VETERANI:
PODSTRANA — KMN METEORPLAST LJUTOMER 2 – 4
SAVA SPORT Kick it like Niki — SENJAK HOTELI 0 – 2

SENIORI:
CB DOBERMANN — OŠTREK GRADNJA I HUDEK TRGOTRANS 2 – 0
SVADBENI SALON BAGUŠIĆ & GOODLIFE FITNESS — CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ 1 – 3
RESTORAN DIONIZ – CBA1 — PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI 0 – 1
BIBERON MARASKA — TUPEK AUTO 3 – 0

I na kraju, zatražili smo od policije i hitne pomoći informaciju koliko je bilo napadača na našeg junaka sa naslovne fotografije no do zaključenja teksta nisu uspjeli pobrajat sve ozljeđene po bolnicama.

Slindra, brz oporavak ti želimo i da digneš kantu i ove godine!

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P