Prati nas

Turniri

CB Dobermann osvojio 49. izdanje Kutije šibica

Četiri godine nakon osvajanja svog prvog naslova prvaka Kutije šibica momčad CB Dobermann ponovo je prva prošla kroz cilj. Mi smo to naravno objavili odmah nakon četvrt finala, a sada se to i ostvarilo 🙂

Već standardno kada Kutiju prate kamere HRTa utakmice su teško gledljive i sve smrdi na nulu. Današnje finale nije ponudilo ništa spektakularno, pogotovo uzmemo li u obzir da su obje momčadi nakrcane profesionalnim futsal igračima no i u toj siromašnoj predstavi CB Dobermann je bio bolji i zasluženo osvaja naslov pobjednika 49. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica.

U pravom fightu na terenu kojeg su suci možda i previše dozvolili žuto-crni su se bolje snašli od igrača Biberona. Već u prvom dijelu prvog poluvremena CB Dobermann je imao priliku za vodstvo ali nisu uspjeli realizirati opravdano dosuđeni sedmerac. U 28. minuti ipak dolaze do vodstva. Kristjan Čujec se odlično našao na drugoj stativi kod jednog kornera i pospremio loptu u mrežu za 1:0.

Nakon toga nije bilo nekih prilika, a igralo se jako nervozno i čvrsto. U zadnjim minutama Biberon umjesto vratara uvodi još jednog igrača u polje ne bi li nekako došao do izjednačenja. To im se na kraju isplatilo te 18 sekundi prije kraja utakmice Tihoomir Novak zabija za konačnih 1:1 nakon čega se pristupilo sedmercima.

U prve tri serije svi izvođači su bili uspješni da bi u četvrtoj seriji vratar CB Dobermann Šime Luketin obranio udarac Tonia Jelavića i time svojoj momčadi donio naslov pobjednika

Momčadi CB Dobermann pored pehara i medalja primila je svu silu nagrada. Prvak između ostalog dobija i 60.000,00 kn ali nikakvi novci ne mogu zamijeniti zadovoljstvo i osjećaj osvajanja Kutije šibica.

Pobjednici 49. izdanja Kutije šibica powered by Coca cola su:

  • u kategoriji seniori: CB Dobermann
  • u kategoriji veterani: KMN Meteorplast Ljutomer
  • u kategoriji žena: Konoba Tomić Brač Beach bar Cool Split

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P