Prati nas

Turniri

Pelmen – ZGnogomet.com seli na tribinu

zgnogomet kutija šibica

Vatreno je bilo na kutiji šibica ovaj vikend.

U moru utakmica koje su se igrale u tri zagrebačke dvorane izdvojit ćemo one zanimljivije.

Nama najzanimljivija utakmica igrana je u nedjelju u 10:50. Ekipa Pelmen – ZGnogomet.com izgubila je 2:0 od Argentuma. Poluvrijeme je završilo rezultatom 0:0, a onda je Argentum poveo sretnim golom kada se lopta nakon stative  odbila našem vrataru od noge i ušla u mrežu. To nas je psihološki poremetilo jer trebalo je ganjati rezultat protiv igrača mlađih i 14 godina od nas. Do kraja smo izgorili i primili još jedan lagani gol. Protivnicima smo čestitali na prolazu, a mi smo iduće godine napokon u veteranskoj konkurenciji i tu se nećemo zadovoljiti ispadanjem u drugoj utakmici.

Kada bacimo pogled na druge rezultate, nismo mi ni loše prošli. Prošlogodišnji pobjednik u veteranskoj konkurenciji, restoran Gladne oči izgubio je od Bilić Erić Securitya istim rezultatom kao i mi. Za Gladne oči inače nastupaju, Šafarić, Gričar, Mumlek, Štefančić, Vidović….majke ti kako su ovi izgubili?

Još jedna momčad puna dobrih imena je završila natjecanje. Fišter, Krznar, Abramović i Starčević iz ekipe Pulpit – Foto “E” Badrov izgubili su laganih 3:1 od Slane srdele Sintaksa. Sofra je opravdala ulogu favorita. Svladali su Supersport 5:2, a tri gola postigao je Tomislav Dujmović.

Kod seniora je bilo manje iznenađenja. Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi se lagano obračunala sa Autoelektrikom Kruno. CB Dobermann je imao malo jačeg protivnika u Khala Restaurant & Bar no svejedno su to riješili u svoju korist rezultatom 2:0. Playbox je sa mladim igračima futsal dinama naletio na izuzetno tvrdu, iskusnu i čvrstu momčad CB Lula. Ipak, pored znanja i pluća igraju veliku ulogu, a tu su igrači playboxa bili ipak jači pa je tako i krajnji rezultat 4:1 za Playbox. Za “iznenađenje” se pobrinula ekipa Marin promet izbacivši  višestruke osvajače Promotionplay, rezultatom 4:3.  Radi se o odličnoj momčadi i bit će zanimljivo pratiti ih kasnije.

Natjecanje na malonogometnom turniru Kutija šibica 2019 powered by Coca cola se nastavlja idući vikend 14. prosinca.

Rezultate i sve strijelce možete pogledati na www.kutija-sibica.hr.

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P