Prati nas

Turniri

Kutija šibica ulazi u drugo kolo

nenad skrilac kutija šibica

Na ovogodišnjoj kutiji šibica powered by Coca cola odigrano je već 97 utakmica.
To znači da je od prilike 900 igrača završilo svoje natjecanje i mogu slagati taktiku za iduću godinu i siguran prolaz u 12. mjesec.

Ostalo je još par utakmica prvog kola koje će se odigrati ovaj vikend, a počinju i utakmice drugog kola. U toj fazi u natjecanje se uključuju i podnositelji i sve postaje puno zanimljivije. Na parketima se pojavljuju igrači koji žive ili su živjeli od nogometa i kvaliteta utakmica se bitno popravlja što je mamac i za gledatelje.

U subotu 07.12.2019. utakmice će se igrati u dvorani Doma sportova i u dvorani u Trnskom. Valja spomenuti da će ulaz na tekme biti slobodan obzirom da je rođendan ustanove koja upravlja tim objektima. U Domu sportova će na parket veterani Sofre koji se uvijek dobro ekipiraju (Živković, Vlaović, Škrinjar, Tokić…).

Jerko Ćesić Ljudina će povesti i svoje veterane Caffe bar OFF-ON (Musa, Biliškov, Križanac…), a u seniorskoj konkurenciji nastupit će i Promotionplay kojeg predvode neumorne ikone Štrok i Franja.

Dan poslije u Dubravi, spektakl vikenda. Jasno, nastupa ekipa Pelmen – ZGnogomet.com u seniorskoj konkurenciji već rano ujutro u 10:50h i traži svoj prolaz u povijesno drugo kolo.  U pretkolu su svladali MNK Fiume 6:2 i već se i ne sjećaju kada je to bilo. Usput, spomenut ćemo i još neke manje poznatije momčadi koje taj dan igraju u Dubravi. To su Tim Kabel, Zloćo i prijatelji, Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi…..

Dom sportova također svoja vrata za haklere otvara i u nedjelju sa 13 utakmica drugog kola. Na parket će Krešimir Čivrag, “stostruki” osvajač kutije. Ovoga puta na pohod kreće sa ekipom Gladne oči . Taj dan igraju i CB Doberman te Sports bar Dribbling – Air cash koji su prošle godine osvojili drugo i treće mjesto. Uglavnom, najbolje bi bilo jutro provesti u Dubravi, a potom se preseliti u Dom sportova.

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P