Prati nas

4. NL Središte

4. NL Središte skupina A: TIP 1 blokirano

4. NL Središte skupina A je ponajviše spoj zagrebačkih i zagorskih klubova. Zbog svojih nedavnih rezultata, komotno ju možemo nazvati i Premier liga BiH. Ako se dobro sjećate, u BiH kao gost nisi mogao dobiti utakmicu bez obzira koliko si golova dao jer domaćin je uvijek zabio jedan više.

4. NL za razliku od prve tri hrvatske nogometne lige u sebi nema to “H”, nema rezultata na stranicama HNS-a, a “ne žele” ju valjda ni na stranicama ZNS-a jer nije zagrebačka liga. Sva sreća postojimo mi pa ste informirani o poretku i rezultatima.

3. kolo 4. NL Središte, njezine A skupine, završilo je sa svim domaćim pobjedama. U svih osam utakmica gosti nisu mogli ni do boda, a ukupno su zabili samo 2 gola.

Gostima dvije pobjede

Ako pogledamo sve utakmice od početka ove sezone, gosti su slavili u samo dvije od 24 utakmice, koliko ih je do sada odigrano. Pošlo je to za nogom igračima NK Golubovec u utakmici protiv Slunja kad je domaćih još tražio igrače po facebooku. Drugi sretnici su dečki iz Odranskog Obreža koji su slavili protiv Odre. Obzirom se radi o susjedskom derbiju, ova pobjeda vrijedi i više od 3 boda. Dodatno je zanimljivo što su obje utakmice odigrane u 2. kolu.

Slučajnost ili pravilo, vidjet ćemo u narednim kolima, a novo je na rasporedu već ove srijede. Za kladioničare, u 66% susreta domaći su uzeli puni plijen, imajte to na umu ako već nije – blokirano.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više 4. NL Središte

P