Prati nas

Veterani

Rudeš C.I.O.S. i Lokomotiva u izravnom dvoboju odlučuju o naslovu prvaka

Kakva završnica i kakva drama u premier ligi veterana.

Danas se u sklopu posljednjeg prvenstvenog kola sastaju domaći Rudeš C.I.O.S. i Lokomotiva Senjak-hoteli. Dvije prekaljene momčadi krcate bivšim i donedavnim profesionalnim igračima zauzimaju i dvije čelne pozicije na ljestvici. Rudeš je trenutno prvi sa 48 bodova dok Lokosi zaostaju samo jedan bod tako da imamo situaciju u kojoj do posljednjeg sučevog zvižduka nećemo znati tko je pobjednik 52. prvenstva za veterane.

Sigurni smo da će obje momčadi aktivirati svoje najjače adute i da će danas na raspolaganju biti i oni igrači koji su do sada odigrali utakmicu-dvije. Podsjetimo, za Rudeš C.I.O.S. su ove sezone nastupali redom Silivio Marić, Josip Šimunić, Dario Šimić, Ivica Olić, Mihael Mikić, Mensur Mujdža, Ivica Vrdoljak….a od nedavno valjda direktno iz seniorskih kopački u veteranske su uskočili Leonard Mesarić, Marko Radas i Zdravko Popović.

S druge strane, Mario Jozić stane na gol lokosa kad god zapne, Jerko Leko je za vikend odradio turnir na betoncu da bude u tonusu, Polovanec, Agić, Branko Banović, Martinac, Pokrivač, Smolčić…ekipa koja koja nikom neće priznat da je bolji od njih.

Rudešu je dovoljan i bod dok lokosima igra samo pobjeda. Ako se nas pita, Lokomotiva Senjak-hoteli je u maloj prednosti iako u bodovnom zaostatku. No igra se posljednjih 80 minuta i tu zaista favorita nema.

Vjerujemo da nas na Rudešu očekuje fantastična utakmica i atmosfera u kojoj ćemo dobiti nove prvake premier lige veterana. Utakmica počinje u 18:45 sati.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više Veterani

P