Prati nas

2. ZNL

NK Ivanja Reka uzela naslov prvaka 2. zagrebačke nogometne lige

Nakon poznate situacije u kojoj su se pred ciljem našle tri momčadi NK Ivanja Reka, NK Botinec i NK Devetka sa po 70 bodova, naslov prvaka druge zagrebačke nogometne lige osvojila je momčad Ivanje Reke.

Ishod je bio donekle očekivan, u tablici međusobnih susreta najbolje je stajala Ivanja Reka kojoj je za naslov bila potrebna pobjeda protiv Hrašća. Ako znamo da je Hrašće u cijeloj sezoni ulovilo 20 bodova, bilo je jasno da gosti neće imati težak zadatak. Već u 12. minuti Kranjec Mihael svojim 24. golom dovodi goste u vodstvo i otvara domaći bunker no do kraja prvog poluvremena mreže su mirovale.

Drugo poluvrijeme gosti su otvorili sa željom da što prije riješe pitanje pobjednika. U 52. minuti Kranjec drugim golom na utakmici stavlja ruku na pehar da bi već u 58. minuti Pudić Dragan zabio treći gol za goste i time potvrdio naslov prvaka.

Blizu u Čehima Devetka je čekala eventualni kiks Ivanje Reke i sama vodila svoju bitku. Nije išlo glatko i lagano, pobjedu je osigurao Rexepi tek u 90. minuti susreta. Dovoljno za isti broj bodova kao i Ivanja Reka i veću gol razliku ali prema pravilima naslov ipak odlazi istočnije od Borongaja.

U Botincu su bili svjesni da stoje najlošije od spomenutog dvojca, a realno imali su i težeg protivnika. Bubamara je slavila sa 3:0 uz dva pogotka Marka Abramovića.

Rasplet zanimljive sezone 2020./2021. čekali smo do posljednjeg kola. O svemu ćemo se još pozabaviti detaljnije u rezimeu cijelog prvenstva, a do tada čestitamo treneru i momčadi NK Ivanja Reka na osvojenom naslovu prvaka 2. zagrebačke nogometne lige.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više 2. ZNL

P