Prati nas

Turniri

Kutija šibica 2019

Jučer su započele prijave za 49. malonogometni turnir Kutija Šibica. Najveći i najpopularniji turnir u Zagrebu i šire oduvijek je mamac za ponajbolje haklere jer ako nisi osvojio kutiju kao da nisi osvojio ništa.

Sa godinama je i kutija evoluirala i nije rezervirana samo za najspremnije seniore ili kao u svojim počecima kao pozivni turnir za profesionalce. Danas se na Kutiju šibica mogu prijaviti gotovo sve dobne skupine, a već 4. godinu za redom pravo nastupa imaju i dame.

Tako ćemo ove godine gledati:

  • 49. seniorski turnir
  • 13. veteranski turnir
  • 4. turnir za žene
  • 26. Mala Kutija šibica

U posljednje vrijeme mjesta za najbolje četiri ekipe uglavnom su bila rezervirana za profesionalne igrače futsala, no aktualni prvaci su Quatro Leones, prava kvartovska ekipa. Svojim prošlogodišnjim podvigom očito su inspirirali neke zaboravljene ekipe koje su najavile pohod na prolazak prvog kola. O detaljima ćemo obavijestiti na vrijeme.

Osim za prestiž i da u birtiji možeš reći “ja imam kutiju”, ekipe se bore i za bogat nagradni fond od 340.000,00 kn. Na pressici je gradonačelnik bio široke ruke i prvotnu nagradu za žene podebljao i izjednačio sa muškom. Naravno, sa našom lovom.

Za sudjelovanje na Kutiji seniori i veterani će izdvojiti 1000,00 kn, a žene 200,00 kn.

Prijaviti se može na Trgu Krešimira Ćosića 11 (Dom sportova) soba 125, do 11.11.2019. u vremenu od 12:00 do 20:00 sati. Od ove godine momčadi se mogu prijaviti i online na adresi www.kutija-sibica.hr i time značajno ubrzati proces.

Vidimo se na Kutiji Šibica!

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P