Prati nas

Veterani

Jarun Stje Ma promet na vrhu

Uvertiru skupinama LP odradili su veterani koji već uobičajeno igraju ponedjeljkom.

U 1. A skupini nogometne lige veterana Polet je uvjerljivo prvi sa svih 5 pobjeda. Klara Boysi, poznati sa malonogometnih turnira otprije 10 godina su valjda napokon odradili sve moguće kazne koje su dobili i sada u veteranima proživljavaju drugu mladost. Slavili su u Zapruđu sa 2:0 protiv istoimenog domaćina. Špansko ima utakmicu manje ali također sve pobjede ali sve se čini da će to dvoje odlučivati o jesenskom prvaku.

Sava i Trnje k’o Liverpool i Salzburg jučer. Čerkezu je bilo dovoljno 15 minuta da zabije 3 gola za početnih 3:0. U drugom poluvremenu Trnje također zabija 3 komada na brzinu, no na kraju za Savu zabija Casper i postavlja konačnih 4:3. Pod “Casper” mislimo na igrača broj 17 koji je gol postigao ali ga nema u zapisniku…. Taman kada se mislilo da su se Zanatlije skoncentrirale, pored terena im otvorili štand za prodaju mandarina i sad su dečki cijelo vrijeme na mandarinama. Nije čudo da su izgubili 3:1 od Blata. Kad se vrate na pivo, siguran sam da će i rezultati biti bolji.

Skupina Dubrava, pardon, 1. B skupina nije donijela previše iznenađenja. Prošlogodišnji sudionik Dubrava TK lako se obračunala sa Prigorjem iz Markuševca. Genius se nazabijao protiv RIZa, a i Povjerenika iz Dinama u svakom kolu ima sve više u zapisniku. Kako povećavaju brojnost tako povećavaju i efikasnost, Posavce iz Ivanje Reke su ispratili sa 5 komada. Željko Dodig zabio je dva komada za Novi Jelkovec u gostima kod  Kašine ali im to nije bilo dovoljno ni za bod protiv raspoloženog domaćina.

Premier liga je odigrala 4 susreta. Ekipe Lokomotive i Autoklub Siget sudjelovale su na PH pa su odgodili svoja kola. Ovom prilikom još jednom čestitamo novom prvaku Hrvatske Lokomotivi, a isto tako i Autoklub Siget na osvojenom trećem mjestu. Njihovo ne igranje najbolje koristi ekipa Jarun Stje Ma Promet koja je u ovom kolu rutinirano dobila susjede iz Sesvetskog Kraljevca. Trešnjevka je izgubila doma od Trnave. Baš kao i u zadnjem njihovom međusobnom susretu, Trešnjevka je bila bez vratara pa je tu poziciju popunio Ante Vučić. Scenarij je bio isti. Trešnjevka povede u prvom poluvremenu, a u drugom Trnava dolazi do pobjede uz pobjednički gol iz slobodnog udarca.

Dinamo OO na spisku ima igrača za izvoz ali im to ne pomaže u skupljanju bodova. Posljednji su i jedini bez boda. Doma ih je nadigrao HAŠK i pobijedio sa 4:0. Cro docs, još jedna odlična ekipa, ugostila je Vrapče. U utakmici punoj preokreta na kraju su slavili Docsi. Prvo su poveli 1:0, zatim gubili 1:2, a onda je dosuđen jedanesterac za njih. Izveo ga je Tomislav Dujmović i ‘ladno pospremio u mrežu, baš kao stare prijatelje u zaborav. Za potpuni preokret pobrinuo se Hrvoje Čale i zabio za 3:2 i nova 3 boda za Cro docse.

Danas slave rođendan:

Kekelj Davorin
Kekelj Davorin
Kustošija Kustošija
kol 18
godina
52
Fajdetić Miroslav
Fajdetić Miroslav
Brezovica Brezovica
kol 18
godina
42
Katalinić Zlatko
Katalinić Zlatko
Vrapče 1978. Vrapče 1978.
kol 18
godina
43
Raič Slavko
Raič Slavko
Sesvetski Kraljevec Sesvetski Kraljevec
kol 18
godina
51
Pličanić Faris
Pličanić Faris
Nur Nur
kol 18
godina
53
Nikačević Marko
Nikačević Marko
VNK Optimist VNK Optimist
kol 18
godina
46
Popović Miro
Popović Miro
VNK INAS VNK INAS
kol 18
godina
55
Jurišević Davor
Jurišević Davor
Trocal - veterani
kol 18
godina
48
Radoš Marko
Radoš Marko
Ivanja Reka Ivanja Reka
kol 18
godina
28
Horvat Borna
Horvat Borna
Omladinac Omladinac
kol 18
godina
23
Banović Branko
Banović Branko
VNK Lokomotiva - Senjak hoteli VNK Lokomotiva - Senjak hoteli
kol 18
godina
43
Vujanić Lazar
Vujanić Lazar
Sesvete Sesvete
kol 18
godina
23
Bandalo Luka
Bandalo Luka
TORA TORA
kol 18
godina
34
Blažević Igor
Blažević Igor
VNK Prečko - stari VNK Prečko - stari
kol 18
godina
34

Pročitaj više Veterani

P