Prati nas

Veterani

Jarun Stje Ma promet na vrhu

Uvertiru skupinama LP odradili su veterani koji već uobičajeno igraju ponedjeljkom.

U 1. A skupini nogometne lige veterana Polet je uvjerljivo prvi sa svih 5 pobjeda. Klara Boysi, poznati sa malonogometnih turnira otprije 10 godina su valjda napokon odradili sve moguće kazne koje su dobili i sada u veteranima proživljavaju drugu mladost. Slavili su u Zapruđu sa 2:0 protiv istoimenog domaćina. Špansko ima utakmicu manje ali također sve pobjede ali sve se čini da će to dvoje odlučivati o jesenskom prvaku.

Sava i Trnje k’o Liverpool i Salzburg jučer. Čerkezu je bilo dovoljno 15 minuta da zabije 3 gola za početnih 3:0. U drugom poluvremenu Trnje također zabija 3 komada na brzinu, no na kraju za Savu zabija Casper i postavlja konačnih 4:3. Pod “Casper” mislimo na igrača broj 17 koji je gol postigao ali ga nema u zapisniku…. Taman kada se mislilo da su se Zanatlije skoncentrirale, pored terena im otvorili štand za prodaju mandarina i sad su dečki cijelo vrijeme na mandarinama. Nije čudo da su izgubili 3:1 od Blata. Kad se vrate na pivo, siguran sam da će i rezultati biti bolji.

Skupina Dubrava, pardon, 1. B skupina nije donijela previše iznenađenja. Prošlogodišnji sudionik Dubrava TK lako se obračunala sa Prigorjem iz Markuševca. Genius se nazabijao protiv RIZa, a i Povjerenika iz Dinama u svakom kolu ima sve više u zapisniku. Kako povećavaju brojnost tako povećavaju i efikasnost, Posavce iz Ivanje Reke su ispratili sa 5 komada. Željko Dodig zabio je dva komada za Novi Jelkovec u gostima kod  Kašine ali im to nije bilo dovoljno ni za bod protiv raspoloženog domaćina.

Premier liga je odigrala 4 susreta. Ekipe Lokomotive i Autoklub Siget sudjelovale su na PH pa su odgodili svoja kola. Ovom prilikom još jednom čestitamo novom prvaku Hrvatske Lokomotivi, a isto tako i Autoklub Siget na osvojenom trećem mjestu. Njihovo ne igranje najbolje koristi ekipa Jarun Stje Ma Promet koja je u ovom kolu rutinirano dobila susjede iz Sesvetskog Kraljevca. Trešnjevka je izgubila doma od Trnave. Baš kao i u zadnjem njihovom međusobnom susretu, Trešnjevka je bila bez vratara pa je tu poziciju popunio Ante Vučić. Scenarij je bio isti. Trešnjevka povede u prvom poluvremenu, a u drugom Trnava dolazi do pobjede uz pobjednički gol iz slobodnog udarca.

Dinamo OO na spisku ima igrača za izvoz ali im to ne pomaže u skupljanju bodova. Posljednji su i jedini bez boda. Doma ih je nadigrao HAŠK i pobijedio sa 4:0. Cro docs, još jedna odlična ekipa, ugostila je Vrapče. U utakmici punoj preokreta na kraju su slavili Docsi. Prvo su poveli 1:0, zatim gubili 1:2, a onda je dosuđen jedanesterac za njih. Izveo ga je Tomislav Dujmović i ‘ladno pospremio u mrežu, baš kao stare prijatelje u zaborav. Za potpuni preokret pobrinuo se Hrvoje Čale i zabio za 3:2 i nova 3 boda za Cro docse.

Advertisement

Pročitaj više Veterani

P