Prati nas

Općenito

Hoće li biti nastavka prvenstva u nižim ligama?

sudacka trojka

Već nekoliko tjedana traje neizvjesnost o nastavku proljetnog dijela natjecanja u Trećoj HNL i ligama ispod, a informacije teško cure iz naše krovne organizacije koja se nalazi u prostoru između brojnih nogometnih amaterskih klubova i Stožera civilne zaštite. Tako će se danas u centralnoj nogometnoj kući u Zagrebu sastati tajnici središta s relevantnim ljudima iz HNS.a pa bi nakon današnjeg sastanka mogli imati konkretnije odgovore na brojna pitanja koja muče nogometne amatere.

Sastanak u Zagrebu je počeo u 14:30h te bi nakon njega svi klubovi kao i ostala sportska javnost trebali dobiti informacije igra li se već narednog vikenda ili ćemo čekati novu odluku Stožera i objavu novih popuštanja mjera koja bi stupila na snagu od ponedjeljka 15. ožujka.

Obzirom da je Božinović već tokom dana najavio produženje mjera i nismo baš optimistični po pitanju nastavka.

Do tada igrat ćemo prijateljske utakmice jer one nisu opasne za razliku od onih za bodove, a vjerujemo i da će se do početka sezone ili nekih izbora otvorit neki vikend gdje će opet sve bit po starom. Sve su glasnija razmišljanja da se prvenstva moraju završiti, a kao rješenje se nudi stvaranje nekih play-off liga za prvaka i za opstanak. To bi tek bilo zanimljivo….

 

Advertisement

Pročitaj više Općenito

P