Prati nas

1. ZNL

Dino Franičević: Iako oslabljeni želimo nastavak pobjedničkog niza

Pogled na tablicu 1. zagrebačke lige kaže da je u dosadašnja 4 prvenstvena kola NK NUR jedina stopostotna momčad koja nije izgubila ni bod.

Doduše Nur je odigrao 3 utakmice jer je u 3. kolu bio slobodan ali u te tri utakmice je ostvario odlučan rezultat. 9 bodova uz 8 zabijenih golova i samo jedan primljen gol.

Ovu sezonu na trenerskoj klupi uz igralište na Borovju sjedi Dino Franičević pa smo provjerili kako je digao NK Nur i koji su daljnji planovi.

U NK Nur sam došao 2020. godine prvenstveno da ustrojim Školu nogometa. U sezonu 2020./2021. skupio sam juniore iz klubova centara i podcentara ZNS-a te je naša juniorska momčad premoćno osvojila prvo mjesto u 1. ZNL.

Otkud onda seniori?

Uprava je prepoznala dobar rad i od ove sezone pružila mi priliku da vodim seniorsku momčad budući da je stav takav da nam je afirmacija mladih igrača na prvom mjestu.

Klub su odmah na početku napustila osmorica standardnih igrača (Abramović, Glavić, Dodić, Fras, Sunara, Babić, Prpić, Mujkić) pa smo morali slagati momčad ispočetka. Pristupili su nam Cetina, Kovačić, Zubčić, Galić i Borko te nekoliko mlađih igrača uglavnom juniorskog uzrasta i nekolicina najperspektivnijih juniora iz našeg omladinskog pogona.

Slijedi utakmica protiv Save, što možemo očekivati?

Da, gostujemo na Gredicama i bez obzira što nećemo biti kompletni jer su nam bolesti prorijedile svlačionicu nadamo se nastavku pozitivnog niza i da ćemo se vratiti sa nova 3 boda.

ZGN

Advertisement

Pročitaj više 1. ZNL

P