Prati nas

Seniori

4 gola Šimanića za pobjedu Hrašća

Duel igraca

Iza nas je crveni vikend. Skoro da je podijeljeno više crvenih kartona nego što se zabilo golova i to nam nije nimalo drago. Obuzdajte malo strasti, tek je 3. odnosno 2. kolo iz nas, a pola lige je suspendirano.

Hrašće je u prvom kolu primilo 10 komada, 3 dana poslije u kupu još 9. Slično se očekivalo i u trećem kolu ali dečki su nas iznenadili i dobili visokih 4:1. Sva 4 komada zabio je Šimanić Alen. Omladinac je nastavio u isto ritmu kao prvo kolo i stradao sa visokih 10:0. U dva kola nisu uspjeli zabiti gol, a primili 18 komada. Mala mlaka je jedina stopostotna i zauzela je čelnu poziciju te su bez primljenog gola.

Kod drugoligaša, Ivanja Reka je nakon prošlotjednog poraza, na svom terenu dočekala Botinec. Družina iz Botinca je valjda slavila pobjedu u kupu nad ZETom koji igra ligu više pa je doputovala sa 12 igrača. Već prvo poluvrijeme su trebali teško stradat’ no izvukli su se sa minimalnim zaostatkom. Početkom drugog poluvremena imali su šansu za povratak u utakmicu ali Luka Kršić je bio neprecizan sa bijele točke.

Mladost iz Buzina je i dalje u overu, zabili su 5 komada Čehima. Od toga je Idžan  zabio 3 komada i zahvalio na gostoprimstvu. Druga Mladost, ona iz Dragonošca ugostila ja Savu. Kad su jedni i drugi shvatili da ne mogu ponudit ništa bolje od dosadnih 0:0 na poluvremenu, u drugom su se odlučili izudarat glavama i nogama. Rezultat su 4 crvena kartona. Ako nekog zanima, završilo je i 1:2 u golovima.

Dražen Bobinec je izgleda uigrao dečke i nakon remija u prvom kolu prve ZNL povezao dvije pobjede i približio se Brezovici, Šparti i Sesvetskom Kraljevcu koji iz 3 utakmice imaju 9 bodova. Polet i Studentski grad su igrali prema receptu Mladosti i Save iz prethodnog pasusa samo što su oni koristili šake. Rezultat su 3 crvena kartona. Završilo je 5:1 za domaće, ako nekoga zanima….

U posljednjoj utakmici 3. kola Zečević je zabio hat trick za Sesvetski Kraljevec protiv Concordie. Sa 4 gola dijeli drugo mjesto na ljestvici strijelaca, a svoj klub ozbiljnim kandidatom za vodeće pozicije. Brezovica je bila bolja u gostima protiv Nura, priliku sa klupe odlično je iskoristio Dodig Darko i sa dva gola u 88. i 90. minuti potvrdio 3 boda.

Advertisement

Pročitaj više Seniori

P