Prati nas

1. ZNL

ZET i Prečko oduševili u prošlom kolu. Danas na rasporedu redovno kolo 1. ZNL

Odličnu tekmu priuštili su nam NK ZET i NK Prečko ovog vikend. Vrijeme je bilo idealno, kiša je pala prije utakmice i taman malo smekšala teren na Savici tako da je uvod u tekmu bio za poželjet. Bilo je pitanje samo što će nam pokazati mladići jedne i druge momčadi, a oni su se stvarno potrudili i priuštili lijepo nogometno popodne.

Pobjedu je odnijela gostujuća ekipa i tako nastavila seriju pobjeda koje su ih dovele na visoko treće mjesto na prvenstvenoj tablici. Domaći su pri dnu ali ako nastave ovako dalje i sa iskustvom koje skupljaju iz utakmice u utakmicu bit će sigurno bolji u budućnosti.

Danas utakmice 29. kola

 

Prečko će danas u sklopu 29. kola 1. ZNL  ugostiti Brezovicu koja je malo smanjila brzinu i u posljednje dvije utakmice skupila samo jedan bod. Mogao bi to biti jako dobar derbi, opet sa puno golova.

U dobroj formi je i Mladost iz Buzina. Doduše imali su lakši raspored  ali prije dva kola na domaćem su terenu dobili i Sesvetski Kraljevec koji nije baš lagan suparnik.  Njima će na zeleni buzinski tepih doći Polet iz susjedne Klare i tu ćemo vidjeti pravu snagu Mladosti i da li Polet još uvijek gaji nadu u prvo mjesto.

U sredini tablice bez ikakvih imperativa odigrat će Concordia i Prigorje Ž. Ž je najluđa ekipa ove sezone. Uredno će skinut nekoga sa vrha ali i popit 5 komada od nekog davljenika. Prigorje M je pak ispalo iz tračnica nakon super proljetnog početka. 5 utakmica ne znaju za pobjedu i danas će na domaćem terenu protiv Šparte pokušati prekinuti taj crni niz.

,Kako god bilo, slijedi jako teško vrijeme za igrače svih momčadi jer u narednih 10 dana imaju 4 prvenstvene utakmice za odigrat. a puno njih sudjeluje i na malonogometnim turnirima na betonu.

Čuvajte se ozljeda.

ZGN

 

 

Advertisement

Pročitaj više 1. ZNL

P