Prati nas

Veterani

Tomislav Horvatek: Skromno i ponizno prema naslovu prvaka

rudes cios veterani

Kada u ekipi ima valjda 10 bivših reprezentativaca onda bih voditelju mogao postaviti još milion pitanja. Tomislav Horvatek, voditelj ekipe Rudeš C.I.O.S. kratko je odgovorio na par pitanja, a hrpu drugih čuvamo za neki drugi interview.

Jeste li zadovoljni sa prvim dijelom sezone?
Prvim dijelom sezone smo zadovoljni iako smo ispustili neke bodove na koje smo računali. Cro Docsi predvođeni Dujmovićem su nam otkinuli bod, a Vrapče nam je uzelo sva 3 boda. U ostalih 6 utakmica upisali smo isto toliko pobjeda. Sve u svemu ocjena je pozitivna.

Kakva je liga?
Liga je dobra, a od ove sezone se bitno poboljšala kvaliteta dolaskom mnogih bivših reprezentativaca i igrača 1. HNL. Mi imamo sreću da je većina kod nas.

Ima li još prostora za napredak?
Uvijek ima prostora i treba iz dana u dan raditi na poboljšanjima.

Vi bar nemate problema sa skupljanjem kao ostale momčadi.
Ne, nas je na utakmici uvijek za dvije momčadi. Dosta naših igrača je na funkcijama u savezu i imaju obaveza, iz tog razloga imamo registriranih oko 40 igrača.

Kako ste krenuli, slijedeći koga možete registrirati je Zlatan Ibrahimović ili netko tog kalibra?
Ništa nije nemoguće. Ono što mogu reći jest da za sada nitko ne odlazi iz kluba, niti ima naznaka da će otići, a mi smo uvijek spremni za kvalitetnog čovjeka i dobrog igrača.

Kad vidim igrače, glupo mi je uopće pitati koji su vam ciljevi?
Ciljevi su nam da skromno i ponizno igramo i nadamo se tom 1. mjestu.

Idete li na dvoransko prvenstvo?
Idemo, baš kao i svake godine.

Želite još nešto reći za kraj?
Za kraj bih poželio svim ekipama puno sportskog uspjeha i zdravlja u nastavku prvenstva kojeg svi željno iščekujemo.

Rudeš C.I.O.S. je polusezonu završio na trećem mjestu sa 6 pobjeda, 1 neriješenim rezultatom i 1 porazom. Za Rudeš nastupaju redom legende zagrebačkog i reprezentativnog nogometa. Momčad koja svaki drugi ponedjeljka istrčava na stadion u Kranjčevićevoj mogla bi komotno biti i u sredini 1. HNL. Joe Šiminić, Dario Šimić, Silvio Marić, Ognjen Vukojević, Ivica Olić, Ivica Vrdoljak, Mensur Mujdža, Mladen Pelaić….dio je kadra s kojim raspolaže voditelj Tomislav Horvatek. Opet, pored spomenutih vodeći na klupskoj listi strijelaca je Stipe Ćondrić sa 5 postignutih pogodaka, a dokaz da su i oni ranjivi pokazala je ekipa Vrapča koja im je nanijela visok poraz u 4. kolu pobijedivši 4:2.

Advertisement

Pročitaj više Veterani

P