Prati nas

Veterani

Rasplet veteranskih liga ZNS-a

Došli smo do zadnjeg kola svih 6 veteranskih liga ZNS-a. Neki su svoje zadnje kolo odigrali unaprijed i započeli odmor ali i slaganje križaljke za slijedeću sezonu. Svi ostali na terene će danas, jedni u borbu za naslov prvaka, a drugi u krvavu borbu za ostanak. Pit će se danas nemilice, to je sigurno. Opet, neki od radosti, neki od tuge.

U Premier ligi vodi se borba do zadnje minute. Špansko Mark-Bau je gotovo cijelo prvenstvo prvo na tablici, najmlađi su, ima ih 68, nabrijani su i logično “svi ih mrze”. Međutim na proljeće, a pogotovo u zadnjih par kola, prednost se istopila i Rudeš C.I.O.S. je pred posljednjih 80 minuta prvi sa bodom prednosti! Rudeš je pak vječni favorit zbog rostera kojeg imaju. Najlošiji igrač vjerojatno ima dva naslova Bundeslige i polufinale Lige prvaka. Naravno i njih “svi mrze”.

U istoj situaciji Rudeš je bio i prošlu sezonu i na svom terenu u posljednjem kolu izgubio prvenstvo od Lokomotive. Eh kako bi bilo zanimljivo da i danas o prvaku odlučuje međusobni sraz Rudeša i Španskog. Još da ponove prošlosezonsku utakmicu koja je završila rezultatom 7:6! Gledatelji bi uživali.

Danas će Špansko do pobjede protiv Citya koji sigurno ispada. Ostaje sačekati rezultat Rudeš vs. TORA. Tora ima drugog strijelca lige, Bandala, koji je igrao u Španskom. Gale je ljut vjerojatno od jutra, a zajedno se bore za – opstanak. Da ima na kladi – oba daju gol i crveni karton. Dakle Rudeš ima veliku priliku za naslov ali ni Špansko nije bez izgleda.

Osim Citya koji sigurno ispada, drugi putnik u niži rang tražit će se između čak tri momčadi. Da stvar bude zanimljivija vrlo lako moguće je da sve tri momčadi imaju po 21 bod na kraju, a onda slijedi kreiranje nove mini tablice.

U 1. A ligi sve je riješeno. Polet iz Klare slavi već tko zna koji naslov prvaka. Čehi ispadaju. Uvijek su im teške noge od puta. Treba doći iz Češke svaki ponedjeljak. Drugi putnik u nižu ligu je Kustošija.

B skupina prve lige donosi derbi u posljednjem kolu. Sastaju se prva i druga momčad lige. Dubec Trnovčica odmjerit će snage sa Povjerenicama Dinama ali naslov prvaka su već osigurali. Dovoljan broj bodova za ostanak u prvoligaškom društvu nisu uspjeli skupiti Ravnice i Ivanja Reka Posavina te će oni u niži rang.

Šareno je i u tri skupine 2. lige. Naslov u A skupini će osvojiti VNK Prečko-stari. Na zadnjem mjestu ostat će Elektra koja se “uključila” tek u zadnja tri kola kada je osvojila 4 boda od 5 u cijeloj sezoni.

2. B liga također ima svog prvaka. Čulinec je to zapravo postao početkom ovog mjeseca kada je savladao direktnog protivnika VNK Usora. Bez obzira na rezultate zadnjeg kola, Čulinec će ostati na prvom mjestu. Posljednja je momčad Trnava 2 koja je u 23 odigrana kola uspjela skupiti – 3 boda.

U 2. C ligi pratili smo veliku borbu Hrvatskog Dragovoljca i Obreža. Uoči zadnjeg kola Obrež ima 3 boda prednosti i novi je prvak no rang više zaslužili su i Dragovoljci.

 

Danas slave rođendan:

Jambrešić Krunoslav
Jambrešić Krunoslav
VNK Smit Commerce
lip 30
godina
46
Roguljić Siniša
Roguljić Siniša
VNK Autoklub Siget - H.D. VNK Autoklub Siget - H.D.
lip 30
godina
55
Lončarić Tomica
Lončarić Tomica
VNK Prečko - stari VNK Prečko - stari
lip 30
godina
49
Vraneša Ivan
Vraneša Ivan
Odra Odra
lip 30
godina
18
Arifi Kujtim
Arifi Kujtim
Nur Nur
lip 30
godina
21
Milardović Antonio
Milardović Antonio
Polet Polet
lip 30
godina
24
Grgić Ivan
Grgić Ivan
Sava Sava
lip 30
godina
26
Naglić Pavao
Naglić Pavao
Čehi Čehi
lip 30
godina
19
Mudražija Marin
Mudražija Marin
Jarun Jarun
lip 30
godina
27
Maloku Trojan
Maloku Trojan
Opatija Opatija
lip 30
godina
25
Krajač Antonio
Krajač Antonio
Ponikve Ponikve
lip 30
godina
19
Jaehyuk Lee
Jaehyuk Lee
Dubrava Tim Kabel Dubrava Tim Kabel
lip 30
godina
23
Zeljko Marko
Zeljko Marko
Sesvetski Kraljevec Sesvetski Kraljevec
lip 30
godina
19

Pročitaj više Veterani

P