Prigorski derbi u Kašini, derbi Mladosti i Omladinca

Podijeli sadržaj sa ekipom

Dva kola preostala su do kraja jesenskog dijela sezone za momčadi 1. i 2. zagrebačke nogometne lige. I dok 1. ZNL na rasporedu ima relativno dosadno kolo, u 2. ZNL je opasno napeto.

 

Mladost DD u derbiju kola dočekuje prvoplasirani Omladinac. Vječno simpatična Mladost ove godine je i konkurentna. Na trećoj su poziciji i ukoliko Jasmin Ičanović ne skupi dobru momčad Omladinaca za termin, mogla bi gorit Dva Volana. Drugi derbi igraju trenutno četvrti Kralj Tomislav i drugoplasirana Bubamara. Kraljevi se nakon gotovo mjesec dana vračaju na svoje igralište, a Bubamari je sa 4 uzastopne pobjede očito svejedno gdje igraju.

Da ima negdje na kladionici , danas bi izbor pao na Botinec. U seriji su od 5 uzastopnih poraza, a etiketirani su kao favoriti lige. Pobjedu i izlaz iz krize tražit će protiv Čeha.

Kad već nema toga na kladi, ima hrpa ostalih parova i liga. Klikni na banner ispod, registriraj se i PSK ti daje bonus u visini uplate do čak 500 kn. Time ćeš naravno pogurat malo i ZGnogomet.

Posljednji Gavran tražit će svoju prvu ovosezonsku pobjedu u susretu protiv NK Zagreb 041. Mala Mlaka za pobjedu ne zna 4 kola i danas ima priliku popraviti to stanje doma protiv Čulinca koji se malo probudio otkako smo  prozvali pa su u posljednja dva kola osvojili 4 boda.

 

Croatia 98 je u prošlom kolu svladala Botinec iako su susret počeli sa samo 9 igrača. Danas gostuju kod Save Jakuševec koja se ispuhala na Derbi della Deponia i od tada više nisu skupljali bodove. Svakako bi zanimljivo trebalo biti i u susretu između Hrvatskog Leskovca i iznenađenja dosadašnjeg dijela NK Podsused.

Na samom startu spomenuli smo da je ovo kolo 1. ZNL dosadno kolo. Dosadno u smislu da nemamo neki derbi osim onog prigorskog kojeg možemo nazvati i derbijem sredine tablice. Kašina će kao sedmoplasirana u kavezu dočekati osmoplasirano Prigorje M. Kašina iza sebe ima dva uzastopna poraza dok je Prigorje napunilo NK Nur u prošlom kolu sa visokih 5:1. Prema informacijama, ušlo je i što je trebalo i što nije.

 

Drugi zanimljiv susret igrat će se na Savici. Prvoplasirani ZET dočekuje Zelengaj. U nedavno odigranom kup susretu zeleni su izbacili tramvajce, a ukoliko i danas ponove isto učinit će prvenstvo puno zanimljivije. Posrtaj ZETa čeka Sesvetski Kraljevec koji je na samo bod zaostatka. Kraljevec će na Gredice kod Save koja je u prošlom kolu deklasirala Zelengaj ali nekako se nazire kako Sesvetski Kraljevec ove sezone ipak ima najkvalitetniju momčad i bit će to tvrda i zanimljiva utakmica.

Devetka si je zakomplicirala planove prošlotjednim porazom od Mladosti iz Buzina. U nedjelju imaju naizgled lak zadatak vratiti se u igru protiv pred posljednje Šparte.

ZGN

Scroll to Top P