Prati nas

Turniri

Kreće natjecanje po skupinama

MNT Dubec ozujsko

Od petka 28.06.2019 pa do nedjelje 30.08.2019. na terenu OŠ Antuna Mihanovića u Dupcu održava se MNT Dubec Ožujsko 2019. Odličnom turniru uvertira je bilo izvlačenje momčadi po skupinama koje se održalo 26.06.2019. u caffe baru “Una” uz hostese i piće po zaista promotivnim cijenama.

Na turniru sudjeluju 24 momčadi raspoređene u 8 skupina. Prve dvije momčadi iz svake skupine nastavit će natjecanje u osmini finala te će nastaviti borbu za prva 4 mjesta koja donose vrijedne nagrade.

Utakmice počinju već u petak. Turnir će u 16:30 otvoriti F.S. Kod Beksa – Cup 98 – Rost šport vs  All4kids. Kompletan raspored, satnicu, rezultate i tablice skupina možete pogledati na našim stranicama.

Organizatori su se pobrinuli za sve. Gledatelje osim odličnih utakmica očekuje i bogat zabavni program. Posebno treba istaknuti humanitarnu aukciju dresova koje su za potrebe turnira darovali naši proslavljeni sportaši. Ukoliko ste kolekcionar, a želite i pomoći nekoj od ugroženih obitelji iz kvarta ovo vam je idealna prilika.

U svakom slučaju zabave za sve generacije neće nedostajati.

Vidimo se u Dupcu!

 

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P