Klara osvojila memorijal Cice Kranjčara

Ovog vikenda održan je 1. memorijalni veteranski malonogometni turnir Zlatko Cico Kranjčar. Igralo se na betonskom igralištu OŠ Augusta Cesarca na Ferenščici,  kvartu u kojem je Cico Kranjčar odrastao. Igralo se u kategoriji veterana što je pun pogodak organizatora, ipak je Cico bliži i poznatiji toj generaciji. No vjerujete oko terena se skupilo i staro i mlado, a svi zbog dobre zabave, sportskog nadmetanja i u čast plave devetke, jednog od simbola našeg Grada.

Igrao i Niko Kranjčar

U nedjelju, zadnjeg dana turnira atmosfera je bila na vrhuncu. U revijalnoj utakmici igranoj prije finalne utakmice nadmetali su se bivši igrači Dinama, Cicini suigrači i reprezentacija Glumaca. U devetoj minuti, gledatelji su doslovno zapalili kvart sa bakljadom. Simbolika broja 9 je prilično jasna ali najupečatljiviji trenutak je ipak bio vidjeti na terenu Niku Kranjčara, velikog igrača, gospodina i ponosnog Purgera. Došao je Niko i uveličao ovaj sjajno organiziran turnir, a zaista bi bilo teško pobrojati koliko je autograma podijelio i koliko selfija opalio sa razdraganim navijačima.

Polet iz Klare prvi pobjednik

Možda je jedan tekst i malo da se opiše atmosfera, evo rezultat revijalke nismo ni spomenuli. Iskreno nemamo ni pojma kako je završilo. Ipak sigurno treba spomenuti i osvajače 1. memorijalnog turnira Zlatko Cico Kranjčar, a to su dečki iz Svete Klare okupljeni pod imenom kvartovskog kluba Polet Sveta Klara. U finalu su plavi sa Klare slavili rezultatom 2:1 protiv momčadi Lokomotiva Senjak-hoteli.

Do finala nisu došli lagano, nisu bili uvjerljivi kao recimo njihov protivnik no prilično sretan gol pa zatim i auto-gol i čvrsta obrana doveli su ih na kraju do titule i prvog osvajača turnira koji će sigurno imati još puno svojih izdanja.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Žarko Popović, a najbolji strijelac turnira bio je Dragan Popović, obojica igrači momčadi Polet Sveta Klara.

Konačan poredak:

  1. mjesto: Polet Sveta Klara
  2. mjesto: Lokomotiva Senjak-hoteli
  3. mjesto: Caffe bar Sport

ZGN

Scroll to Top P