Prati nas

Turniri

Klara osvojila memorijal Cice Kranjčara

Ovog vikenda održan je 1. memorijalni veteranski malonogometni turnir Zlatko Cico Kranjčar. Igralo se na betonskom igralištu OŠ Augusta Cesarca na Ferenščici,  kvartu u kojem je Cico Kranjčar odrastao. Igralo se u kategoriji veterana što je pun pogodak organizatora, ipak je Cico bliži i poznatiji toj generaciji. No vjerujete oko terena se skupilo i staro i mlado, a svi zbog dobre zabave, sportskog nadmetanja i u čast plave devetke, jednog od simbola našeg Grada.

Igrao i Niko Kranjčar

U nedjelju, zadnjeg dana turnira atmosfera je bila na vrhuncu. U revijalnoj utakmici igranoj prije finalne utakmice nadmetali su se bivši igrači Dinama, Cicini suigrači i reprezentacija Glumaca. U devetoj minuti, gledatelji su doslovno zapalili kvart sa bakljadom. Simbolika broja 9 je prilično jasna ali najupečatljiviji trenutak je ipak bio vidjeti na terenu Niku Kranjčara, velikog igrača, gospodina i ponosnog Purgera. Došao je Niko i uveličao ovaj sjajno organiziran turnir, a zaista bi bilo teško pobrojati koliko je autograma podijelio i koliko selfija opalio sa razdraganim navijačima.

Polet iz Klare prvi pobjednik

Možda je jedan tekst i malo da se opiše atmosfera, evo rezultat revijalke nismo ni spomenuli. Iskreno nemamo ni pojma kako je završilo. Ipak sigurno treba spomenuti i osvajače 1. memorijalnog turnira Zlatko Cico Kranjčar, a to su dečki iz Svete Klare okupljeni pod imenom kvartovskog kluba Polet Sveta Klara. U finalu su plavi sa Klare slavili rezultatom 2:1 protiv momčadi Lokomotiva Senjak-hoteli.

Do finala nisu došli lagano, nisu bili uvjerljivi kao recimo njihov protivnik no prilično sretan gol pa zatim i auto-gol i čvrsta obrana doveli su ih na kraju do titule i prvog osvajača turnira koji će sigurno imati još puno svojih izdanja.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Žarko Popović, a najbolji strijelac turnira bio je Dragan Popović, obojica igrači momčadi Polet Sveta Klara.

Konačan poredak:

  1. mjesto: Polet Sveta Klara
  2. mjesto: Lokomotiva Senjak-hoteli
  3. mjesto: Caffe bar Sport

ZGN

Advertisement

Pročitaj više Turniri

P